Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Rolly Toys rollyTrac: Gul frontlastare till tramptraktor

RollyToys traktorer och fordon

RollyToys är ett tyskt varumärke som levererar traktorer, anläggsmaskiner, tillbehör och andra fordon av hög kvalitet med original design. Traktorerna och de andra fordonen från Rolly Toys är replikor och miniatyrer av de verkliga fordonen som barnen känner igen från bondgårdar och byggarbetsplatser. RollyToys tar uteleken till nästa nivå med härliga detaljer och funktioner precis som hos originalen. Fordonen från RollyToys hjälper till att främja barnens utveckling av grovmotoriken och uppmuntrar till aktiv utomhuslek.

Vårt lågpris: 611:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
05206-234
   

Utrusta din rollyFarmtrac tramptraktor med denna coola och gula rollyTrac frontlastare från Rolly Toys. Med denna lastare från Rolly Toys kan ditt barn gräva och dumpa, och den är enkel att använda för de minsta. Den är lätt att fästa, och är gjord av den solida kvalitetsplast som Rolly Toys är kända för. Frontlastaren är fullt funktionell med tippfunktion på lastaren, och erbjuder realistiskt och autentiskt lek. Frontlastaren passar rollyFarmtrac och rollyJunior traktorer.

Innehåller:

  • RollyTrac frontlastare

Detaljer:

  • Mått: 83 x 35 x 40 cm (LxBxH)
  • Färg: gul/grå
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS: Traktor ingår inte.

Mer information
Modell409341
EAN4006485409341
VarumärkeRollyToys
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.