Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Yrkeslek

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 42

Page
per page

Låt barnen leka polis, spion, doktor, veterinär eller butik

Är det tomt i kylskåpet och i skafferiet? Gör bara en lista och gå till affären. Hitta kundvagnen och hämta de livsmedel du behöver! Här är maten nästan som äkta, men du kan välja om du vill ha trä- eller plastleksaker. Har du hittat allt du behöver? Då måste du gå till kassan för att betala. Blippa alla varor, och betala med kontanter eller kort. Nu är du redo att gå hem, och kanske får du ihop en utsökt måltid till dig och dina vänner?

Känner sig nallen lite illa till mods? Har dockan feber? Eller har actionfiguren brutit ett ben? Då är det bara att ta fram läkarväskan och se om det är något du kan göra. Använd stetoskopet för att lyssna på hjärtat, mät temperaturen för att se om patienten har feber, eller kanske nallen ska ut och resa och behöver ett vaccin? Är det hunden eller katten som inte mår bra? Då måste veterinären komma förbi med sin utrustning. Och när prinsessfiguren har ont i en tand måste tandläkaren kontrollera om det finns hål, kan tanden lagas eller måste den dras ut?

Är det någon som mystiskt försvunnit? Då är det dags att ta in polisen som kan utreda fallet. Ta på dig uniformen, prata med dina kollegor i walkie-talkien och lös fallet tillsammans. Det är brandsäkerhetsvecka och brandsäkerheten måste kontrolleras. Bär hjälm, väst och utrustning och se till att ditt hem följer alla regler. Är det någon som smyger runt i trädgården? Sätt på larmet eller ta fram nattkikaren och ta reda på vem det är. Med nattkikaren kan små agenter arbeta i fred, utan att skurkarna kan se dem.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.