Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 3 x 49 bitar - Paw Patrol är hjältarna med päls

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 98:-
I lager
SKU
01202-16
   

Detta pusselpaket innehåller tre pussel med 49 bitar vardera. Här hittar du färgglada motiv av de fyrbenta hjältarna med päls - hundarna i Paw Patrol så klart!

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel - PAW Patrol

Detaljer:

  • Antal bitar: 3 x 49
  • Motiv: PAW Patrol
  • Rek.ålder: från 5 år

Mer information
Modell093694
EAN4005556093694
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.