Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 2 x 24 bitar - livet på gården

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 119:-
I lager
SKU
01202-21
   

Detta pusselpaket innehåller två pussel med 24 bitar vardera. Pusslen kommer med färgglada motiv som föreställer olika situationer från livet på en bondgård med djur och många andra sysslor.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • Två pussel med 24 bitar vardera - bondgårdsmotiv

Detaljer:

  • Antal bitar: 2 x 24
  • Rek.ålder: från 4 år

Mer information
Modell091959
EAN4005556091959
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.