Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Längs floden Seine

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 196:-
Tillfälligt slut
SKU
11202-16

Detta Ravensburger pussel har ett motiv av Paris längs Seine där du ser Eiffeltornet i fjärran. Pusslet består av 1000 bitar i den berömda Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är rolig hjärngympa, och det kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 1000
Mer information
Modell151684
EAN4005556151684
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.