Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger Disney Frost pussel 1000 bitar - Elsa, Anna och Olof på skridskor

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 196:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04206-130
   

Det här är ett pussel från Ravensburger med 1000 bitar som föreställer en hjärtvärmande scen från Disney Frost 2. Barnens favoritkaraktärer har samlats för att åka skridskor på slottsgården.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Motiv: Karaktärerna i Disney Frost åker skridskor
  • Antal bitar: 1000
  • Mått färdig: 70 x 50 cm
Mer information
Modell10216488
EAN4005556164882
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.