Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - Disney Frost 2 på skridskor

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
04206-130
   

Det här är ett pussel från Ravensburger med 1000 bitar som föreställer en hjärtvärmande scen från Disney Frost 2. Barnens favoritkaraktärer har samlats för att åka skridskor på slottsgården.

Ravensburgers pussel har underhållit barn och vuxna i mer än 100 år och är den perfekta hjärngympan. Att lägga pussel hjälper till att främja både de kognitiva och finmotoriska färdigheterna.

Innehåll:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Motiv: Karaktärerna i Disney Frost åker skridskor
  • Antal bitar: 1000
  • Mått färdig: 70 x 50 cm
Mer information
Modell10216488
EAN4005556164882
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.