Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Ravensburger pussel 1000 bitar - blomstrande blommor

Ravensburger pussel och sällskapsspel för alla åldrar 

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pussel, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 149:-
I lager
SKU
04218-57
   

Ett blomstrande pusselspel från Ravensburger. A för Amaryllis, B för blåklocka, C för krysantemum. Detta motiv fångar skönheten och detaljerna i varje enskild blomma. Upptäck ett vackert blomsteralfabet, slappna av och börja pussla. Pusslet består av 1000 bitar i den berömda kvaliteten som Ravensburger är kända för. Ravensburgers pussel har älskats av barn och vuxna i mer än 100 år. Att pussla är roligt, och det kan göras på egen hand eller tillsammans med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger pussel

Detaljer:

  • Antal bitar:1000
  • Mått färdigt: 69 x 49 cm
Mer information
Modell167623
EAN4005556167623
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.