Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Ravensburger 3D pussel 27, 54, 72 och 108 bitar - solsystemet

Ravensburger pussel och spel

I vårt sortiment av Ravensburger hittar du klassiska pussel av hög kvalitet med spännande motiv samt roliga och pedagogiska spel för både barn och vuxna. Pussel hjälper till att utveckla det logiska tänkandet och problemlösningsförmåga. Ravensburgers välkända logga, den blå triangeln, symboliserar lek, lärande och samspel. Ravensburger är ett av världens ledande varumärken när det kommer till pusse, spel och aktivitetsleksaker.

Vårt lågpris: 404:-
I lager
SKU
04218-45
   

Nu kan du pussla solsystemet i 3D-motiv! Denna uppsättning kommer med åtta olika 3D-motiv där du kan bygga och skapa solsystemet i miniatyr. 3D-pusslen är nerskalade för att visa de olika planeternas storlekar. Så Saturnus och Jupiter har 108 bitar, Uranus och Neptunus har 72 bitar, Jorden och Venus har 54 bitar och Mars och Merkurius har 27 bitar, totalt 522 bitar. Varje bit är numrerad på insidan för enkel läggning, och varje planet har sitt eget stativ, och hela uppsättningen kan antingen sättas på den färgstarka solsystemaffischen (som innehåller fakta om var och en av planeterna) eller hängas upp med tråd. Satsen innehåller också en uppsättning som föreställer solen.

Pusslet består av 522 bitar i den berömda Ravensburger-kvaliteten. Ravensburgers pussel har varit älskat av barn och vuxna i mer än 100 år. Pussel är kul, och det kan göras ensamt eller med familj och vänner.

Innehåller:

  • 1 Ravensburger 3D-pussel

Detaljer:

  • Antal bitar: 522
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell10311668
EAN4005556116683
VarumärkeRavensburger
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.