Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Magical Magnet Magnetiska byggklossar i olika färger - 77 delar

Lowest price at PriceRunner

De magnetiska byggsatserna från Magical Magnet uppmuntrar barnen till kreativ lek med färgglada magnetiska former och klossar. Barnen skapar sina egna kreativa strukturer och skapelser med hjälp av magneterna. Att leka och bygga med magnetiska byggklossar uppmuntrar till kreativ lek, utmanar barnets koordinationsförmågor och bidrar till många timmars rolig och utvecklande lek.

Vårt lågpris: 588:-
I lager
SKU
22220
   

Skapa många olika färgglada skapelser med detta Magical Magnet magnetiska byggset med 77 klossar för spännande byggstunder.

Denna kreativa byggsats hjälper till att främja logiskt och kreativt tänkande. Magnetiska byggleksaker blir allt mer populära på förskolor, eftersom de uppmuntrar barn att utveckla sina egna kreativa idéer. Det finns faktiskt ingen gräns för vad barnet kan bygga med dessa 77 delar, och det finns timmar av kreativ lek att utforska.

Innehåller:

  • Magical Magnet bgygsats

Detaljer:

  • Antal delar: 77
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellA2788-705
EAN7040698700526
VarumärkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.