Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Magical Magnet - magnetiska byggklossar - 77 delar

De magnetiska byggsatserna från Magical Magnet uppmuntrar barnen till kreativ lek med färgglada magnetiska former och klossar. Barnen skapar sina egna kreativa strukturer och skapelser med hjälp av magneterna. Att leka och bygga med magnetiska byggklossar uppmuntrar till kreativ lek, utmanar barnets koordinationsförmågor och bidrar till många timmars rolig och utvecklande lek.

Vårt lågpris: 588:-
I lager
SKU
22220
   

Skapa många olika färgglada figurer med de här magnetiska leksatserna från Magical Magnet! Setet innehåller 77 magneter för spännande konstruktioner.

Detta är ett kreativitetsset som förbättrar den intellektuella utvecklingen och motiverar till kreativt tänkande. Magnetiska bygglekar blir hela tiden mer och mer populärt hos institutioner och förskolor, eftersom de uppmanar barnen till att utveckla sina egna kreativa idéer. Det är faktisk ingen gräns för vad barnet kan bygga med dessa 77 delar, så här är det många timmars kreativ lek att vänta!

Innehåll:

  • 77 magneter

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
ModellA2788-705
EAN7040698700526
VarumärkeMagical Magnet
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.