Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Leklera och magisk sand

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Nyhet
Pris
Varumärke
    POPULÄRA VARUMÄRKEN
  1. ALLA VARUMÄRKEN A-Ö
Ålder
Interesse

Artiklar 1-52 av 67

Sätt fallande sortering
Page
per page

Leklera och plastelina ger barnet möjlighet att utforska sin kreativitet på ett otroligt fint sätt och det är så roligt att bygga olika lerfigurer som man kan plocka isär och börja om igen och igen. Blanda färger, använd verktyg och skapa spännande kreationer och modeller. Leklera erbjuder möjligheten till roliga rollspel, skapa färgglada kakor, frestande maträtter, utrustning och verktyg med lera. Men var försiktig med de färgglada kakorna och den frestande maten, leran ska inte ätas! Den klassiska leran är lika populär som alltid, med tillbehör, nya färger och nya teman som gör att barnet kan vara både kock i köket, tandläkare, frisör eller konditor – utan onödigt stök och utan att behöva använda sig av riktiga råvaror och tillbehör.

Magisk sand ser ut precis som vanlig sand, men likheten stannar där - för den är precis som namnet antyder, magisk! Sanden kan formas, dras isär och skapa helt otroliga former och skapelser, innan den lätt mosas ihop igen och du kan börja om med ett helt nytt projekt eller konstverk. När sanden formas beter den sig lite som slajm, men utan klibbiga rester. Magisk sand är helt mjuk, men torkar aldrig så du kan skapa nya saker om och om igen.

Elastiskt, klibbigt, slajmigt - vilket barn älskar inte slime? Färdigblandat slime ger rolig lek utan förberedelser, se alla de olika färgerna, texturerna och hur slajmet kan sträckas åt olika håll utan att falla isär. Du kan också göra ditt eget slime eller förvandla badkaret till ett riktigt sliskigt, slajmigt slimebad. Tänk så kul!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.