Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Kinetic Sand i återförslutningsbar påse med glitter (907 g) - rosa

Kinetic Sand är originalet av den klibbiga sanden som kan formas, och som är svår att sluta leka med!

Kinetic Sand är 98% sand och 2% magi. Du kan rita i den, forma den och skapa otrolig sandkonst. Även om Kinetic Sand är gjord av äkta sand, klistrar den sig på ett magiskt sätt och torkar aldrig ut. Den magiska sanden från Kinetic Sand kommer i ett oändligt antal olika färger och som roliga uppsättningar som gör det möjligt att skapa oändliga kreationer.

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
01216-110
   

Upplev glittrigt och kreativt skoj med Kinetic Sand som är 98% sand och 2% magi. Dra, forma, krama ihop och skapa otrolig sandkonst med hjälp av den levande sanden. Kinetic Sand är lätt att forma och enkel att städa upp och förvara i påsen när man lekt klart. Utforska sinnena med den mjuka sanden som rör sig mellan fingrarna och uppmanar till kreativitet. Här får barnen möjlighet att låta fantasin flöda fritt och bygga nya skapelser om och om igen.

Sanden är giftfri och innehåller varken gluten eller kasein. Denna påse innehåller rosa sand med glitter som kan kombineras med andra Kinetic Sand-färger eller lekset (säljs separat).

Innehåll:

  • 1 återförslutningsbar påse med Kinetic Sand

Detaljer:

  • Mängd: 907 gram
  • Färg: rosa med glitter
  • Utan gluten och kasein
  • Består av 98% sand, 2% polymerer
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell6060800
EAN778988246702
VarumärkeKinetic Sand
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.