Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Pokemon Battle Figure 3 pack figurset - Ditto, Pikachu och Magikarp

Pokémon - gotta catch em all

Pokémon är en japansk media-franchise med tv-serier, långfilmer, samlarkort, spelkonsoler m.m. som handlar alla om kraftfulla och mäktiga figurer som kallas Pokémon. Det finns många olika varianter av Pokémon, olika generationer och typer vilket gör leken väldigt varierad.

Pokémon Trading gard game, Pokémon TCG eller Pokémon samlarkortspel som det också kallas är baserat på Nintendos Pokémon-universum och låter barnen samla på kort och mynt med motiv av sina favoritkaraktärer. Pokémonkort kan samlas på, bytas bort eller spelas med. Men det finns även figurer, lekset, gosedjur och andra produkter att samla på som föreställer några av de mest kända Pokémon som till exempel Pikachu, Eevee, Mew, Bulbasaur, Charizard, Rattata, Raichu, Vulpix, Snorlax, Mewtwo m.fl.

Vårt lågpris: 225:-
I lager
SKU
03202-24
   

Utöka din Pokémon-samling med denna förpackning som innehåller totalt 3 figurer, med storlek på 4-8cm. Alla figurerna är redo för strid och fungerar perfekt att leka med, samla på eller att ha som prydnad.

Innehåll:

  • Figurset med tre Pokemon Battle figurer: Ditto 5 cm, Pikachu 4,5 cm og Magikarp 8 cm

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell97690
EAN889933976916
VarumärkePokemon
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.