Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Plus Plus Tube Saturn V Rocket - 240 byggklossar - med klossar som lyser i mörkret

Plus Plus byggset - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är ett danskt företag som tillverkar byggklossar. Byggklossarna från Plus Plus är formade som ett plus och kan kombineras i det oändliga, låt fantasin flöda och bygg precis vad du vill. Klossarna finns i många olika färger.

Vårt lågpris: 145:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-91
   

Bygg din egen Plus-Plus Saturn rymdraket och flyg ut i rymden. Denna tub från Plus-Plus innehåller 240 byggklossar samt instruktioner så att du kan bygga ihop rymdraketen Saturn V.

Setet innehåller metallic-färgade byggklossar och klossar som lyser i mörkret. Samla alöla Plus-Plus Apollo 11-byggset och bygg hela expeditionen.

Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåller:

  • 240 Plus-Plus byggklossar som lyser i mörkret
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 20mm x 12mm per byggkloss
  • Rek ålder: Från 5 år
Mer information
Modell4182
EAN5710409104197
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.