Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Plus Plus Basic Robot - byggsats med 170 bitar - glow in the dark

Plus Plus byggsatser - bygg figurer och byggnader i både 2D och 3D 

Plus Plus är dansk leksaksdesign. Plus Plus bitarna har en enkel form, men kommer med oändliga byggmöjligheter. Byggsatserna från Plus Plus passar alla barn, och det enda som begränsar byggmöjligheterna är din fantasi. Plus Plus är lämpligt för barn från 3 år och uppåt. Plus Plus är ett roligt, interaktivt byggsystem, där barnet kan vara kreativt och stärka sin finmotorik genom färg, figurer  och form. Plus Plus är den unika byggklossen som stimulerar barnets fantasi och kreativa förmåga.

Plus-Plus BIG bitarna är lämpliga för små barnhänder och de yngre byggarna. Med Plus-Plus bitar kan barnet bygga hus, figurer, djur och mönster och kreativiteten begränsas bara av fantasin.

 Plus Plus Mini är bitarna som passar lite större barn och den roliga plusformen på klossarna gör det enkelt att bygga hus, figurer, djur, mönster och annat. Plus-Plus är en annorlunda kloss, där bara fantasin sätter gränser för byggupplevelsen. Och trots den enkla designen kan du bygga de mest komplicerade strukturerna.

Vårt lågpris: 96:-
I lager
SKU
02202-97
   

Plus-Plus setet består av 170 byggklossar och instruktioner för att bygga 3 olika robotar. Det medföljer också byggklossar som lyser i mörkret.

Robotpaketet från Plus-Plus är ett fint paket att börja med när du ska introducera barnen för Plus-Plus. Plus-Plus är ett roligt, interaktivt konstruktionssystem där barnet kan vara kreativ och styrka de motoriska färdigheterna genom färg, figur och form. Du kan lägga brickorna horisontalt och skapa en platt 2D-mosaik, eller du kan skapa en 3D modell.

Plus-Plus är en perfekt pedagogisk STEM-leksak som stimulerar finmotorik, kreativitet, fokus och tålamod. Plus-Plus har en enda form, men med unika möjligheter.

  • Designat och producerat i Danmark
  • BPA-fri och Ftalat-fri

Innehåller:

  • 170 Plus-Plus i basicfärger - varav några glow in the dark
  • Instruktioner till att bygga 3 olika robotar

Detaljer:

  • Mått: 20mm x 12mm per byggkloss
  • Ålder: från 5 år
Mer information
Modell3828
EAN5710409104760
VarumärkePlus Plus
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.