Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Wild Life Camping 5669

-38%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 347:- Vårt lågpris: 561:-
38%
Du sparar: 214:-
I lager
SKU
05225-10
   

Campa med Playmobil Wild Life Camping 5669. Leksetet kommer med kanot, tält och pickup. På flaket finns plats för allt bagage och kanoten passar perfekt på taket. Ge dig ut i vildmarken och hitta den perfekta platsen att slå upp tält på. Nu är det bara att montera tältet, sjösätta kanoten, tända en lägereld och uppleva äventyr.

Detta lekset från Playmobil bjuder dig på en äventyrlig och spännande vildmarksresa. Setet består av en kanot, tält, bil, två figurer, älg och en hel drös utrustning för en fantastisk campingtur. Ta bort taket på bilen så att du enkelt kan hantera figurerna som finns i bilen. Det står fisk på menyn och du kan använda det medföljande fiskespöt för att fånga dagens mat.

Innehåller:

  • Pickup
  • Tält
  • Kanot
  • Älg
  • 2 figurer
  • Åror, fiskespö, lägereld, trä
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 69
  • Mått: 51 x 38 x 9 cm (LxHxB)
  • Ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lemmar, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett mjukt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

Mer information
Modell5669
EAN4008789056696
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.