Playmobil Pirates Kamp mot jättebläckfisken 71419

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 334:-
I lager
SKU
11236-53
   

I det här Playmobil Pirates-leksetet kommer piraten i sin kanonbåt att slåss mot jättebläckfisken med vattensprayfunktion och den mänskliga bläckfisken Deeper!

Ledaren för Deepers, en mänsklig bläckfisk, har i sin ägo en kraftfull treudd med en magisk kompass. Deeper och Monster Octopus kämpar sida vid sida mot piraten som har blockerat vägen med en båt och en kanon. Det är inte lätt att undvika vattensprut från sjömonstrets tentakler (inklusive en riktig vattensprayfunktion). Var försiktig, för den gigantiska bläckfisken simmar mot dig! Piraten försöker fly i sin roddbåt, men Deeper's ledare Dark Kraken och hans gigantiska bläckfisk är snabbare. Så snart de hinner ikapp båten, ger bläckfisken piraten en kall dusch från sina tentakler. Piraten har inte längre tid att ladda sin kanon. Du bör inte stöka med detta extraordinära havsmonster!

Med fantasifulla figurer och detaljerade funktioner erbjuder Pirates-lekseten från PLAYMOBIL timmar av skoj för piratfans från 4 år och uppåt. Den gigantiska bläckfisken har en vattensprayfunktion. Piratbåten flyter och rymmer en PLAYMOBIL-figur.

Innehåller:

  • 2 figurer
  • Roddbåt med kanon
  • Gigantisk bläckfisk
  • Tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 44
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell71419
EAN4008789714190
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.