Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Playmobil Family Fun Upplevelsezoo - Klappa djuren - 70342

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 461:-
I lager
SKU
06202-35
   

En absolut höjdpunkt vid varje djurparksbesök är när man får klappa djuren. Här kan man inte bara iaktta djuren på långt håll utan se dem på nära håll och dessutom klappa dem. Barnen är väldigt ivriga. Först hämtar de foder ur foderautomaten, sen iväg till djuren. När getterna ser fodret skuttar de mot barnen. Barnen har knappt foder så det räcker. De delar upp sig - alla djur ska få mat, inte bara de giriga getterna. Det är så roligt att mata djuren! Föräldrarna iakttar det hela från utsiktsplattformen.

Innehåll:

  • 4 PLAYMOBIL-figurer
  • 1 foderautomat med foder som man kan fylla på
  • 1 flaggstång med flagga
  • 1 träd
  • 1 liten utsiktsplattform
  • Flera djur: sköldpaddor, getter, lamm, harar, marsvin och kaniner
  • Avgränsningssektionerna kan alltid byggas om till en eller flera inhägnader.

Detaljer:

  • Antal delar: 111
  • Rek ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn till att skapa sina egna äventyr, och låter fantasin få spira fritt. Kärnan till PLAYMOBIL är figurerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lämmar, händer med grepfunktion som kan hålla fast olika passande tillbehör, och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekseten är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination, och bidrar till vidareutveckling av rumskänsla och sociala färdigheter.

Mer information
Modell70342
EAN4008789703422
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.