Playmobil Dino Rise Comet Corp Rivningsborr 70927

-25%

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Kampanjpris 398:-
Vårt lågpris: 530:-
25%
Du sparar: 132:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03225-76
   

Playmobil Dino Rise Comet Corp Rivningsborr med plats för figurer.

Med detta kraftfulla borrfordon kan figurerna från Playmobil Dino Rise ta sig igenom gruvan. Fordonet har en roterande borrmaskin, två funktionella pistoler och två praktiska griparmar. Det finns även plats för figurer i hytten. Leksakssetet kommer med tre figurer, verktyg, projektiler till kanonerna och mycket mer. Fördjupa dig i en spännande värld med dinosaurier, lava, gruvor, ligister och hjältar.

Innehåller:

  • Borrfordon
  • 3 figurer
  • Vapen, lava, projektiler
  • Med mera

Detaljer:

  • Antal delar: 85
  • Rek ålder: från 5 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin få fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga leder, händer med gripfunktion som rymmer olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett glatt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

 

Mer information
Modell70927
EAN4008789709271
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.