Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil Country Övernattning på ponnygården 70510

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 439:-
I lager
SKU
01212-24
   

Semester på ponnygården bjuder på stora äventyr. Ta hand om de vackra ponnyerna hela dagen, sköt om och mata dem, ge er ut på härliga ridturer - det här är saker du har sett fram emot i flera veckor. Medan ponnyerna äter finns det middag för tjejerna i vagnen. Och när det är dags att lägga sig, är det bara att dra fram sovsäckarna och njuta av tystnaden. Husvagnens tak är avtagbart. Figurerna kan rida på ponnyerna.

Innehåll:

  • Husvagn
  • 3 Playmobil figurer
  • Djurfigurer
  • Olika tillbehör

Detaljer:

  • Antal delar: 149
  • Rek.ålder: från 5 år

PLAYMOBIL inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. Leken med Playmobil är underhållande, stimulerar öga-handkoordineringen och bidrar till vidareutvecklingen av rumsuppfattningen och den sociala kompetensen.

Mer information
Modell70510
EAN4008789705105
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.