Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Playmobil City Action Polisbil med motorbåt 5187

Det tyska varumärket Playmobil har sedan 1984 tillverkat byggsatser i plast av riktigt hög kvalitet som är populära bland både barn och vuxna.

Byggleksakerna från Playmobil uppmuntrar till kreativ lek och är många barns första möte med byggsatser och rollek. Med byggseten från Playmobil, som ofta innehåller både figurer och fordon, kan barnen drömma sig bort och leka ut spännande äventyr och scenarion både på egen hand eller tillsammans med vänner.

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter deras fantasi flöda. Det väsentliga i Playmobil är den 7,5 cm stora lekfiguren med rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan hålla i matchande tillbehör och ett runt, roterande huvud med glatt ansikte. 

Vårt lågpris: 596:-
I lager
SKU
05225-09
   

Detta lekset från Playmobil City Action kommer med 2 figurer, en polisbil, en motorbåt med fungerande motor, ett släp och massor av tillbehör.

Playmobil City Action Polisbil med motorbåt 5187 för nya actionfyllda äventyr. Denna tuffa polisbil kommer med släp och motorbåt. Kör ner båten i vattnet och påbörja inspektionsrundan. Båten har en fungerande motor och du kan se båten köra på riktigt. Har det hänt något brottsligt, eller är du bara på en runda för att visa att lagens långa arm följer med och finns i närheten?

Leksetet från Playmobil innehåller två figurer, en polisbil, en båt, ett släp och mycket mer. Setet består av 90 delar. Lev dig in i Playmobil City Action och upptäck en värld full av skurkar, hjältar och spännande äventyr. Det är bara fantasin som sätter gränserna med Playmobil.

Innehåller:

  • Polisbil
  • Racerbåt
  • Släp
  • 2 figurer
  • Och mycket mer

Detaljer:

  • Antal delar: 90
  • Mått: 51 x 28 x 12 cm (LxHxB)
  • Batteribehov: 1 x AAA batteri (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år

Playmobil inspirerar barn att skapa sina egna äventyr och låter fantasin fritt spelrum. Kärnan i Playmobil är karaktärerna. De är 7,5 cm höga, har rörliga lemmar, händer med gripfunktion som kan greppa olika passande tillbehör och ett runt roterande huvud med ett mjukt ansikte. Lekuppsättningarna är underhållande, stimulerar öga-hand-koordination och bidrar till att vidareutveckla rumskänslan och sociala färdigheter.

Mer information
Modell5187
EAN4008789051875
VarumärkePlaymobil
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.