Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Penol Magiska tuschpennor - 10 st.

Penol - tuschpennor, färgpennor, kritor, konstnärsmaterial och mycket mer

Många känner till färgpennorna, tuschpennorna, kritorna och de andra produkterna från Penol. Penol är ett märke som är känt för kvalitet och kreativ lek. Alla Penols tuschpennor för barn är tillverkade i återvunnet material och locken är helt fria från PVC. Färgpennorna kommer i klara färger och är speciellt anpassade för barns händer. Penol uppmuntrar till kreativa lekstunder!

Vårt lågpris: 74:-
I lager
SKU
04226-20
   

Paket med 10 magiska tuschpennor från Penol. Alla pennor från Penol levereras i återvinningsbart material – och hylsorna är helt fria från PVC. De roliga tuschpennorna ändrar färg när du målar med den vita ovanpå de andra färgerna. På förpackningen finns det en bild som visar vilken färg de skiftar till.

Färgen i tuschpennorna är vattenbaserad och pennorna är CE-märkta och uppfyller alla krav för barnsäkerhet. Pennorna är utrustade med en 6 cm lång säkerhetshuva med ventilationskanaler, och håller sig ca 5 dagar utan huva.

Innehåller:

  • 10 st magiska pennor från Penol

Detaljer:

  • Bredd tusch: 2-4 mm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell16000007
EAN5701113001186
VarumärkePenol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.