Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Penol Jumbo tuschpennor -10 st

Penol - tuschpennor, färgpennor, kritor, konstnärsmaterial och mycket mer

Många känner till färgpennorna, tuschpennorna, kritorna och de andra produkterna från Penol. Penol är ett märke som är känt för kvalitet och kreativ lek. Alla Penols tuschpennor för barn är tillverkade i återvunnet material och locken är helt fria från PVC. Färgpennorna kommer i klara färger och är speciellt anpassade för barns händer. Penol uppmuntrar till kreativa lekstunder!

Vårt lågpris: 64:-
I lager
SKU
04226-19
   

Paket med 10 breda tuschpennor från Penol. Alla barnpennor från Penol levereras i återvinningsbart material – och hylsorna är helt fria från PVC. Bläcket i markören är vattenbaserat. Alla tuschpennor från Penol är CE-märkta och uppfyller alla krav för barnsäkerhet. Tuschpennorna är utrustade med en 6 cm lång säkerhetshuva med ventilationskanaler, och håller sig ca 5 dagar utan huva.

Innehåller:

  • 10 breda Penol tuschpennor

Detaljer:

  • Bredd tusch: 2-4 mm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell16000004
EAN5701113001094
VarumärkePenol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.