Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Peg Perego batteripaket 24V - 8Ah

Peg Perego tillverkar elbilar, eltraktorer och andra eldrivna fordon för barn

Älskar ditt barn bilar och fordon som gärna får vara hur stora som helst? Peg Perego är en av världens största tillverkare av elektriska leksaksbilar, traktorer och fordon för barn. Här hittar du fordon som passar perfekt utomhus och som ger barnet friheten till att utforska under kontrollerade former. Peg Peregos produkter tillverkas i Italien och fokuserar på kvalitet och säkerhet.

Vårt lågpris: 996:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06192-120
   

Är det dags att byta ut ditt gamla Peg Perego-batteri eller vill du öka körtiden med ett extra batteri? Då är Peg Perego batteripaket 24V - 8Ah det perfekta tillbehöret för Peg Perego-fordon som körs på 24V 8Ah.

Laddningen sker via den ursprungliga Peg Perego-batteriladdaren som är ansluten till uttaget. Du kan ladda batteriet när det uppehålls i fordonet eller genom att ta bort det från fordonet.

Detaljer:

  • Batteriet är kompatibelt med Peg Perego-laddare
  • 24V 8 AH
Mer information
ModellKB0039
EAN8005475370537
VarumärkePeg Perego
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.