Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Pop-Up leksakstält - Chase polisbil - 70 x 100 x 70 cm

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 346:-
I lager
SKU
08217-24
   

Följ med Chase från PAW Patrol på en dag fylld av spännande äventyr i det stora polisbilstältet! Detta pop-up-tält för barn är genialt för alla små PAW Patrol-fans, och kan användas både inomhus och utomhus.

Detta coola tält har en praktisk dörr som kan rullas upp och ett tak som du kan titta ut genom så att du enkelt och realistiskt kan leka att du kör polisbilen och säkerställa en problemfri dag. Tältet går snabbt att sätta upp och det vecklar ut sig själv. Dessutom är det lätt att vika tältet platt och förvara utan att det tar massa plats. Sätt upp ditt tält på nolltid för omedelbart nöje och festligheter. Fäll upp det i trädgården eller i ett rum med gott om plats, och du är garanterad massa PAW Patrol lek!

Innehåller:

  • Chase polisbil pop-up leksakstält

Detaljer:

  • Mått: 70 x 100 x 70 cm (HxBxB)
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell13182
EAN630996131824
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.