Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Pop-Up leksakstält - Chase polisbil - 70 x 100 x 70 cm

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 367:-
Tillfälligt slut
SKU
08217-24

Följ med Chase från PAW Patrol på en dag fylld av spännande äventyr i det stora polisbilstältet! Detta pop-up-tält för barn är genialt för alla små PAW Patrol-fans, och kan användas både inomhus och utomhus.

Detta coola tält har en praktisk dörr som kan rullas upp och ett tak som du kan titta ut genom så att du enkelt och realistiskt kan leka att du kör polisbilen och säkerställa en problemfri dag. Tältet går snabbt att sätta upp och det vecklar ut sig själv. Dessutom är det lätt att vika tältet platt och förvara utan att det tar massa plats. Sätt upp ditt tält på nolltid för omedelbart nöje och festligheter. Fäll upp det i trädgården eller i ett rum med gott om plats, och du är garanterad massa PAW Patrol lek!

Innehåller:

  • Chase polisbil pop-up leksakstält

Detaljer:

  • Mått: 70 x 100 x 70 cm (HxBxB)
  • Rek ålder: från 2 år
Mer information
Modell13182
EAN630996131824
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.