Baby Shark GoGlow 2-i-1 Baby Shark sänglampa och ficklampa - med automatisk avstängning efter 10 minuter

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

Baby Shark är låten som har tagit världen med storm, och som får även de minsta barnen att sjunga och dansa med. Alla kan sjunga med till sången om baby-shark, mommy-shark, daddy-shark, grandma-shark och grandpa-shark, och de flesta produkter som påminner om sången kommer därför att falla i smak och vara populära att leka med.

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

Vårt lågpris: 174:-
I lager
SKU
08217-25
   

Den perfekta sänglampan för Baby Shark-fans! Nu kan den populära gula hajen sitta vid ditt sängbord och vara din följeslagare om natten. Sätt den roliga hajen på sängbordet och sätt på det varma och lugnande ljuset vid läggdags. Nattlampan är idealisk för de små som vill ha extra trygghet och stöd hela natten. Ljuset släcks automatiskt efter ett tag.

Denna praktiska lampa kan också användas som en smart ficklampa, och den är hållbar för små händer. Lampan är batteridriven och därför även bärbar och lätt att växla mellan nattljus och ficklampa. Den häftiga lampan föreställer Baby Shark som tittar upp från vattnet och hälsar glatt med sin fena. Perfekt för alla Baby Shark-fans!

Innehåller:

  • Baby Shark 2-i-1 sänglampa och ficklampa

Detaljer:

  • Bärbar
  • Stängs av automatiskt efter 10 minuter
  • Batterikrav: 3 x AAA (ingår ej)
  • Rek ålder: från 12 månader
Mer information
Modell14342
EAN630996143421
VarumärkeBaby Shark
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.