PAW Patrol Deluxe Rocky Reuse It Truck - Rockys sopbil leksaksfordon - figur och fordon

-34%

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Kampanjpris 295:-
Vårt lågpris: 447:-
34%
Du sparar: 152:-
I lager
SKU
03216-172
   

Kasta inte bort det, återvinn det! Med Paw Patrols egen återvinningshund Rocky och hans sopbil kan du återvinna material och förvandla dem till verktyg som kan hjälpa er att rädda dagen. Utrustad med rörliga armar gör denna sopbil det enkelt att köra ut på uppdrag. Ha kul och återvinn med Paw Patrol!

Fyll soptunnan med de två metallkuberna för att återvinna dem. Tryck på spaken för att lyfta upp och se kuberna tömmas i containern, precis som på en riktig sopbil. Tryck på knappen på fordonets sida för att starta maskinen som tillverkar verktyg. När de är klara kan du fästa dem på lastbilsarmarna.

Rockys sopbil levereras med 3 verktyg som passar för era uppdrag och äventyr. Rengör och borsta gatorna med borsten, plocka upp skräp med tången och fixa saker med hammaren.

  • Paw Patrol Rockys sopbil - figur och fordon
  • Återvinn material för att tillverka verktyg för dina uppdrag med Rocky
  • En fantastisk present till Paw Patrol fans från 3 år och uppåt

Innehåller:

  • Rocky figur
  • Reuse it truck - sopbil
  • 3 verktyg
  • 2 metallkuber

Detaljer:

  • Mått: ca. 38 x 28 x 13 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell6060259
EAN778988361160
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.