Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

PAW Patrol Mega Stämpelset - med tuschpennor, anteckningsbok och klistermärken

-32%

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Kampanjpris 75:- Vårt lågpris: 111:-
32%
Du sparar: 36:-
I lager
SKU
10226-4
   

Låt barnet utforska den kreativa världen med detta fantastiska stämpelset från PAW Patrol med tuschpennor, stämpel, anteckningsbok och klistermärken. Har ditt barn testat att stämpla tidigare? Om inte, är Paw Patrol-stämpelset den perfekta introduktionen till det! Barnet kommer att ha kul att stämpla roliga motiv var som helst! Dekorera målarböckerna eller dekorera teckningarna med Chase, Skye, Marshall, Rubble och fler element från PAW Patrol.

Innehåller:

  • 4 stömpel
  • Stämpeldyna
  • Anteckningsbok
  • Ark med klistermärken
  • 5 tuschpennor

Detaljer:

  • Mått: ca. 4,5 x 38 x 29 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
ModellPPAT5482
EAN4043946292609
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.