Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

PAW Patrol Chase radiostyrd polisbil med Pup Pad fjärrkontroll

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
06193-15
   

Radiostyrd PAW Patrol Chase polisbil med 76 meter räckvidd och barnvänlig fjärrkontroll.

Ta med dig allt roligt från tv-serien Paw Patrol hem till barnrummet! Här får du Chase och hans polisbil. Jaga skrämmande skurkar och rädda dagen med Chase. Bilen är radiostyrd och levereras med fjärrkontroll. Kontrollen är enkel att använda och har en räckvidd på 76 meter.

Kör runt med din favoritvalp och rädda dagen genom att återskapa dina favoritmoment från den populära serien. Chase och hans polisbil styrs med en enkel tvåvägskontroll med möjlighet att styra bilen framåt eller bakåt.

  • Radiostyrd bil med en räckvidd på 76 meter
  • Kör framåt och bakåt

Samla PAW Patrol-leksaker och tillbehör för det ultimata räddningsteamet, med Ryder, Chase, Marshall, Skye och resten av teamet.

Innehåller:

  • Chase och hans polisbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Mått: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batterikrav: 5 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell6054190
EAN778988278659
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.