Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol Chase radiostyrd polisbil med Pup Pad fjärrkontroll

Häng med hundarna i PAW Patrol på räddningsuppdrag

I den animerade serien får du se hur de modiga hundarna Rocky, Rubble, Skye, Chase, Marshall och Zuma löser problem som uppstår i staden. Serien fokuserar på vänskap och problemlösning. Hos oss hittar du samlarfigurer, figurset, leksaksbilar, maskeradkläder, gosedjur och andra produkter från PAW Patrol. Vilken hund är din favorit?

Vårt lågpris: 297:-
I lager
SKU
06193-15
   

Radiostyrd PAW Patrol Chase polisbil med 76 meter räckvidd och barnvänlig fjärrkontroll.

Ta med dig allt roligt från tv-serien Paw Patrol hem till barnrummet! Här får du Chase och hans polisbil. Jaga skrämmande skurkar och rädda dagen med Chase. Bilen är radiostyrd och levereras med fjärrkontroll. Kontrollen är enkel att använda och har en räckvidd på 76 meter.

Kör runt med din favoritvalp och rädda dagen genom att återskapa dina favoritmoment från den populära serien. Chase och hans polisbil styrs med en enkel tvåvägskontroll med möjlighet att styra bilen framåt eller bakåt.

  • Radiostyrd bil med en räckvidd på 76 meter
  • Kör framåt och bakåt

Samla PAW Patrol-leksaker och tillbehör för det ultimata räddningsteamet, med Ryder, Chase, Marshall, Skye och resten av teamet.

Innehåller:

  • Chase och hans polisbil
  • Fjärrkontroll

Detaljer:

  • Mått: 25,5 x 13,5 x 23 cm (LxBxH)
  • Batterikrav: 5 x AAA-batterier (ingår ej)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell6054190
EAN778988278659
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.