Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

PAW Patrol keps i bomull 54 cm - blå och orange

Paw Patrol - Följ med Ryder och alla valparna från Paw Patrol på räddningsuppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble och Zuma är redo att rädda dagen. Ifall du behöver en extra hand eller tass, frukta inte, Paw Patrol-gänget är på väg! Paw Patrol är räddningshundar under utbildning och tillsammans med 10-åriga Ryder ger de sig ut på äventyr. Paw Patrol-valparna är inspirerade av yrken som brandman, polis, byggnadsarbetare, soparbetare etc. Med figurer, figurpaket, bilar, fordon, utklädning, spel och mycket mer kan du ta del av uppdragen tillsammans med Ryder och valparna från Paw Patrol.

Ryder är den 10-åriga pojken som är ledare för valparna i PAW Patrol, han skickar iväg dem på uppdrag från högkvarteret Lookout Tower och hjälper dem om de stöter på hinder på vägen. Paw Patrol består av dalmatinern Marshall, schäferhunden Chase, blandrasen Rocky, labradoren Zuma, bulldoggen Rubble och Skye som är en cockapoo. Ofta får de hjälp med olika uppdrag och räddningsoperationer av andra valpvänner som huskyn Everest, chihuahuan Tracker, Tuck och Ella som är golden retrievers, berner sennenhunden Rex och Liberty som är en långhårig tax.

PAW Patrol - Inget jobb är för stort och ingen valp är för liten!

Vårt lågpris: 90:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
06226-78
   

Sommar är inte sommar utan en keps! Denna Paw Patrol keps i 100% bomull skyddar hela tiden barnets huvud från solens strålar. Kepsen har vackra klara färger med motiv av dina favoritvalpar. Kepsen är blå och orange med motiv av Chase, Marshall och Rubble och texten "Happy. Cool. Dude."

Perfekt för lek och skoj i sommarvärmen. Kepsen är justerbar och passar en huvudomkrets på cirka 54 cm.

Innehåller:

  • PAW Patrol keps

Detaljer:

  • Mått: 20 x 12 x 23 cm
  • Material: bomull
  • Ålder: från 3 år

OBS! Varan kan skilja sig åt från bilden (färgen och motiv).

Mer information
ModellPW19863
EAN8435507859127
VarumärkePaw Patrol
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.