Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Our Generation Phoebe - Docka med långt hår - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 528:-
I lager
SKU
06192-155
   

Prova olika frisyrer på Our Generation Phoebe, en vacker docka med jättelångt hår. Den medföljande stilguiden visar dig hur du kan skapa fyra olika frisyrer.  När du har mästrat dessa är det bara fantasin som sätter gränser för vilka håruppsättningar du kan skapa. Om du blir riktigt nöjd kanske du till och med vill försöka återskapa dockans look på ditt eget hår, så att ni matchar?

Låt fantasin flöda och använd de medföljande tillbehören för att frisera Phoebes långa blonda hår. Vill du ha lite mer färg? Då kan du fästa de två hårförlängningarna (blå och lila), i dockans hår. Med hjälp av knappen på dockans rygg får du håret att växa.

Phoebe är klädd i en somrig klänning med blå väst och har på sig ett par bruna skor. Hennes vackra ögon kan öppnas och stängas.

Innehåll:

  • Our Generation Hairplay Phoebe
  • Vit sommarklänning, väst och skor
  • Håraccessoarer och borste
  • Stilguide (på engelska)

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.
  • Rek.ålder: från 3 år.

Phoebe är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
Modell945-431055
EAN062243323995
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.