Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Our Generation Phoebe docka med långt, blont hår och stilguide - 46 cm

Our Generation - dockor med fordon, hästar och andra tillbehör

Dockorna från Our Generation är en del av en ny generation dockor med stora drömmar. Dockorna från OG Dolls kommer med unika personligheter, intressen och inte minst - en helt egen stil. De är 46 cm höga och kommer med mängder av olika tillbehör som gör lekstunden helt fantastisk! Detta är en generation av dockor som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation.

Vårt lågpris: 483:-
Tillfälligt slut
SKU
06192-155

Prova många olika frisyrer på Our Generation Phoebe "from hair to there" dockan som kommer med en medföljande stil guide.

Den medföljande stilguiden visar dig hur du kan skapa fyra olika frisyrer, och när du har mästrat dessa är det bara fantasin som sätter gränser för vilka håruppsättningar du kan skapa. Du kan till och med kopiera stilen och styla ditt eget hår likadant. Ibland behöver vi en förändring, och vi byter frisyrer som vi byter kläder. Vem har sagt att du måste göra samma sak varje gång? Den blonda Phoebe dockan är 46 cm lång och är klädd i en vit klänning, väst och skor. Hon har nötbruna ögon som kan öppnas och stängas, och det extra långa, blonda håret är perfekt för hårstyling! Flätan i dockans hår kan göras längre och kortare genom att trycka på knappen (bara se till att inte kamma ut den).

Innehåller:

  • Our Generation Hairplay Phoebe
  • Vit sommarklänning, väst och skor
  • Håraccessoarer och borste
  • Stilguide (på engelska)

Detaljer:

  • Dockan är ca 46 cm hög.
  • Rek.ålder: från 3 år.

Phoebe är del av en generation med stora drömmar. Detta är en generation av barn som är fast bestämda på att förändra världen genom att hjälpa andra och vara ärliga mot sig själva. Med kunskap, passion och beslutsamhet är detta generationen som får förändringar att ske. Detta är Our Generation!

Mer information
ModellBD31055Z
EAN062243323995
VarumärkeOur Generation
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.