Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nisse 36 cm hög med böjbara leder - den originala och roliga elf on the shelf

Vårt lågpris: 96:-
I lager
SKU
06192-66
   

Detta är den ursprungliga och roliga Bus-nissen med rörliga armar och ben, så han är lätt att placera och posera i de olika scenarierna och hyssen han ska göra. Ansiktet är tillverkat av vinyl med röda kinder och stora älv öron.

Bus-nissen skickas ut varje år av jultomten själv för att hjälpa honom att ta reda på vilka barn som är snälla och vilka som inte vart fullt så snälla. Den busiga nissen flyttar därför in i ditt hem den 1 december för att hålla koll på barnen fram till julafton. Bus-nissen rapporterar om busiga barn, men älskar att göra hyss själv. Det finns två regler för Bus-nissen:

1 - Han får inte röras - då tappar han sin magi

2 - Han kan inte prata eller röra sig när barnen är vakna - då kan han bara observera

Bus-nissen har många roliga, konstiga och galna överraskningar som barnen kommer att älska. Han älskar att smaka på lördagsgodiset för barnen, dekorera till jul med strumpor och trosor i julgranen eller göra ett långt skotåg i korridoren. Vilka hyss kommer han med i år, undrar vi?

Innehåller:

  • 1 x Original Bus-nisse

Detaljer:

  • Mått: ca. 36 cm
  • Flexibla armar och ben
  • Ansiktet är gjort av vinyl
Mer information
Modell86267
EAN7022810862671
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.