Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Ultra One blaster - med 25 Nerf Ultra darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 552:-
I lager
SKU
05206-160
   

Upplev Nerf Ultra blasters – guldstandard i Nerf dartspridning. Nerf Ultra blasters har en avancerad teknologi för att leverera extrem räckvidd, noggrannhet och fart. Nerf Ultra-darts är de pilarna som flyger allra längst, och har en räckvidd på upp till 36 meter. Dessa banbrytande dartsen har innovativa pilspetsar, Aerofin-teknologi samt Nerf Ultra skum. Ta spelet till nästa nivå med Nerf Ultra One blasters och Nerf Ultra darts.

Blastern är motoriserad med snabb omladdning, och kommer med en magasintrumma på hela 25 darts. Du är redo för att ställa starkt i nästa battle!

Innehåll:

  • 1 Nerf Ultra blaster
  • 25 Nerf Ultra darts

Detaljer:

  • Rek ålder: från 8 år
  • Batteribehov: 4 x C-batterier (medföljer ej)
  • Rekommenderas att använda skyddsglasögon (medföljer ej)
Mer information
ModellE6596
EAN5010993784820
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.