Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Nerf Minecraft Stormlander - Dart Blasting Hammer - hammerblaster med 3 Nerf Elite darts

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 318:-
I lager
SKU
02227-29
   

Förbered dig för Nerf-striden med denna snygga Stormlander hammarblaster inspirerad av det populära tv-spelet Minecraft! Denna karakteristiska hammare rymmer 3 Nerf Elite-pilar och kan avfyra 1 åt gången. Sätt i de 3 medföljande pilarna på framsidan av hammaren, dra i laddningshandtaget och tryck på knappen för att avfyra en 1 skumpil. Stormlander hammaren kommer med 3 Nerf Elite skumpilar och kan användas både inomhus och utomhus.

Innehåller:

  • Nerf Minecraft Stormlander hammare
  • 3 Nerf Elite pilar
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mått: 35 x 23 x 8 cm
  • Rek ålder: från 8 år

Obs: Skyddsglasögon rekommenderas (köps separat).

Mer information
ModellF4416
EAN05010993948758
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.