Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Nerf Elite Tactical Vest - justerbar skyddsväst med fickor för utrustning

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 289:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-19

Nerf Elite Tactical Vest gör dig redo för kamp! Med den extra lagringsplatsen i västen, har du goda möjligheter för att vinna hela slaget. Västen har 12 fickor för varje enkelt skott på framsidan, samt 4 fickor för lagring av magasin. Du kan också uppbevara en Nerf blaster i förvaringsfickan, och packa annan Nerf-utrustning i tillbehörsfickan. Allt är på framsidan av västen så att det är lätt tillgängligt under strid. Skott-hållarna är elastiska, och det är enkelt att sätta dem på plats och ta ut dem igen. 

Nerf Elite Tactical Vest justeras enkelt på ryggdelen och den sitter alltid som ett skott på användaren. Västen är det ultimata tillbehöret i den stora Nerf-matchen. Bli taktikerns mästare och värva medlemmar till ditt lag! Lycka till.

Innehåller:

  • Nerf Elite Tactical Vest

Detaljer:

  • Justerbar
  • Tvättas för hand
  • Rek ålder: Från 6 år

OBS! Blaster, skott och magasin medföljer ej.

Mer information
Modell50-00749
EAN0191726001379
VarumärkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.