Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Nerf Elite Hovering Target - måltavla

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 395:-
Tillfälligt slut
SKU
02205-16

Nerf Elite Hovering Target ger dig en riktig utmaning. Öva helt själv på att träffa hindren, eller spela och tävla med vänner. Starta måltavlan och fläkten drar in luft som får de medföljande skumkulorna att flyga upp i luften. Klarar du att träffa, får du poäng!

För att göra spelet svårare kan du ställa in varje individuell fläkt till att blåsa kulorna ännu högre eller lägre. Ju längre avstånd du har till måltavlan, desto svårare är det. När du inte använder måltavlan, kan du lagra de skumpilar i det praktiska rummet på framsidan.

Måltavlan levereras med ett nät på baksidan, så att kulorna inte försvinner när du träffar dem med din blaster.

Innehåll:

  • Nerf Elite Hovering Target – måltavla

Detaljer:

  • Blåser upp kulorna i luften med hjälp av en kraftig luftström
  • Batteribehov: 4 x AA batterier (medföljer ej)
  • Rek ålder: Från 8 år

OBS! Innehåller inte blaster eller skott till blaster

Mer information
Modell50-00745
EAN0681326115106
VarumärkeNerf
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.