Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Nerf Elite 2.0 50 Dart Refill

Att träna pricksäkerhet med skumgummipilar och blasters från Nerf är en av de roligaste utomhusaktiviteterna som finns.

Om du har plats, och tillåtelse, kan leksakerna från Nerf även användas inomhus. Att leka med blasters och pilar från Nerf är roligt både för stora och små, också i stridens hetta bjuds det på mycket skoj och skratt. Projektilerna är tillverkade av skumgummi och är utformade på ett sätt som gör att de inte orsakar sår eller skador på huden. 

Utöka din samling med små blaster-pistoler och stora gevär eller bygg dina egna varianter med de olika tillbehörspaketen från Nerf. Kom ihåg att alltid skydda kroppen, huvudet och ögonen med Nerfs skyddsutrustning. Lek med Nerf är en rolig aktivitet som håller barnen i rörelse - se hur de stortrivs medan de springer omkring!

Vårt lågpris: 126:-
I lager
SKU
05206-163
   

Med Nerf Elite 2.0 50 darts refill är du redo att ladda om när dina Nerf-motståndare närmar sig. Nerf Elite 2.0-darts är designade för att flyga långt och är kompatibla med alla officiella Nerf blasters som använder Nerf Elite darts. 

Innehåll:

  • 50 Nerf Elite 2.0 darts

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 8 år
  • Skyddsglasögon rekommenderas (ingår ej)
Mer information
ModellE9484
EAN5010993747580
VarumärkeNerf
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.