Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Micro Maxi Deluxe Purple - 3-hjulsparkcykel 5-12 år - tål upp till 50 kg

Micro - den ursprungliga sparkcykeln för barn och vuxna

Sparkcyklar från Micro är inte bara roliga leksaker för barn och vuxna, utan de fungerar också utmärkt som transportmedel. Micro är den ursprungliga sparkcykeln som passar barn som lär sig att sparka och cykla, men också ungdomar och vuxna som tar sig mellan kollektivtrafiken till skola och jobb. Sparkcyklar är det perfekta pendlingstillbehöret som effektiviserar vardagen samt bidrar positivt på utvecklingen av motorik och balans.

Vårt lågpris: 1 371:-
I lager
SKU
03192-211
   

Micro Maxi Deluxe Purple var ursprungligen avsedd att vara uppföljningsprodukten till Mini Micro, speciellt utformad för barn som fortfarande var för små och för lätta för större kickboards och skotrar. Det vi ser nu är att fler och fler väljer Maxi i stället för att byta till två hjul.

Denna ultralätta Deluxe-modell har nu fått en förstärkt konstruktion, vilket innebär att den tål så mycket som 50 kg och väger bara 2,5 kg. Den har också en gummerad logotyp på plattan, vilket ger bättre friktion och grepp när du står på den. Styret kan justeras och även tas bort under förvaring och transport.

Detaljer:

  • Styrs av viktöverföring
  • Styrhöjd: 69-92 cm
  • Vikt: 2,5 kg
  • Hjulstorlek: 120/85 mm
  • Maxvikt barn: 50 kg
  • Färg: Lila
  • Rek ålder: 5-12 år
Mer information
ModellMMD025
EAN7640108560773
VarumärkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.