Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Micro Maxi Deluxe Black - sparkcykel med 3 hjul 5-12 år

Micro - den ursprungliga sparkcykeln för barn och vuxna

Sparkcyklar från Micro är inte bara roliga leksaker för barn och vuxna, utan de fungerar också utmärkt som transportmedel. Micro är den ursprungliga sparkcykeln som passar barn som lär sig att sparka och cykla, men också ungdomar och vuxna som tar sig mellan kollektivtrafiken till skola och jobb. Sparkcyklar är det perfekta pendlingstillbehöret som effektiviserar vardagen samt bidrar positivt på utvecklingen av motorik och balans.

Vårt lågpris: 1 371:-
I lager
SKU
03192-208
   

Micro Maxi Deluxe var från början tänkt att vara en efterföljare till Mini Micro, speciellt framtagen för de barn som fortfarande var för små och lätta för andra kickboards och sparkcyklar. Men så blev det inte - den nya trenden är att fler och fler istället väljer Maxi-modellen framför att gå över till tvåhjulingar.

Den ultralätta Maxi Deluxe-modellen har en förstärkt konstruktion (max. vikt 50 kg) och väger endast 2,5 kg. Detta gör den enkel att bära med sig när barnet inte använder den. Det justerbara styret kan tas av vid behov, vilket underlättar förvaringen inomhus.

Finns i flera färgkombinationer.

Detaljer:

  • Styrs med "Lean and Steer"-mekanism
  • Höjd: 67-91 cm
  • Vikt sparkcykel: 2,5 kg
  • Hjuldimensioner: 120/80 mm
  • Max. vikt : 50 kg
  • Rek.ålder: 5-12 år
Mer information
ModellMMD020
EAN7640108560728
VarumärkeMicro
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.