Micki Stapelleksak i trä - blå

Micki - klassiska träleksaker för barn

Leksakerna från Micki ska vara säkra, tåliga och utformade på ett sätt som tilltalar barn. Micki önskar att barn ska uppleva en barndom som är full av lek och glädje. Tack vare deras tåliga träleksaker som exempelvis bultbrädor, plocklådor, klossar och gåvagnar kan du introducera ditt barn för rolig lek med säkra leksaker redan från 9 månaders ålder. Rollek med leksakskök och verktyg väcker barnets nyfikenhet och främjar deras utveckling.

Vårt lågpris: 198:-
Tillfälligt slut
SKU
04225-66

Micki Stapelleksak i trä är en klassisk leksak som främjar den finmotoriska utvecklingen.

Stapelleksak från Micki i mjuka pastellfärger med fem ringar bjuder in till lek, utvecklar finmotoriken och går att leka med i evigheter. Ringarna kan staplas i valfri ordning och genom lek får barnet en känsla av de olika storlekarna. Vilken ring är störst, minst och mittemellan? Och vad är det för motiv du avslöjar när du tar bort ringarna från pinnen?

Leksaker från Micki hjälper till att utveckla barnets grovmotorik, finmotorik och det logiska tänkandet. Leksakerna uppmuntrar barnet att upptäcka världen på sitt eget sätt. Stapelleksaken håller hög kvalitet och bjuder in till oändliga timmar av lekfullhet. Leksaker från Micki är designade och utvecklade i Sverige.

Innehåller:

  • Micki Stapelleksak med 5 ringar 

Detaljer:

  • Färg: blå
  • Material: trä
  • Mått: 34 x 50 x 35 cm (LxHxB)
  • Ålder: från 10 mån.
Mer information
Modell10222600
EAN7315621022267
VarumärkeMicki
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.