Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Make it Real Halo Charms Bracelets Think Pink - 3 armband för mix och match med pärlor och hängsmycken

-32%

Make it Real - en kreativ värld av pärlor, mode, smycken och smink

Make it Real introducerar barn till en kreativ värld där de får utlopp för och utvecklar sina färdigheter och finmotorik, utmanar sin fantasi, tränar öga-hand-koordination och ser hur deras fokus och uppmärksamhet gör att de kan skapa nya saker. Från Make it Real kommer en hel värld av gör-det-själv-hobbyset med pärlor, smink, mode, form och färg. Skapa vackra, färgglada armband, hitta din perfekta nagellacksfärg och matcha med läppglans och ögonmakeup, signera och skapa coola modekläder med tuffa mönster med mera. Hitta din stil och ditt intresse och utforska nya sätt att vara kreativ!

Make it Real har tagit på sig uppgiften att inspirera pojkar och flickor och erbjuder vackra, förtrollande produkter till tweens och tonåringar överallt. Varje produkt öppnar ett fönster till en verklig värld av design och kreativitet.

Kampanjpris 150:- Vårt lågpris: 220:-
32%
Du sparar: 70:-
I lager
SKU
11216-36
   

Mixa och matcha pärlor och hängen för 3 armband med detta Make it Real hobbyset.

Make it Real Halo Charms Bracelets Think Pink ger dig möjligheten att styla dina egna armband till din egen stil. Armbanden är klara att använda som dom är, men de blir mycket snyggare med pärlor och hängen. Välj bland 15 dekorativa pärlor och flera söta hängen för dina smycken. Väljer du en blomma eller ett hjärta eller är du kanske på humör för en liten diamant?

Make it Real gör det möjligt att uttrycka dig genom kreativa aktiviteter och visa resultatet efteråt som en del av din stil. Besök makeitrealplay.com för inspiration och för att se tutorials om dina Make it Real-produkter.

Innehåller:

  • 3 armband
  • 21 dekorativa pärlor
  • 3 hängen
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Ålder: från 8 år
Mer information
Modell1722
EAN695929017224
VarumärkeMake it Real
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.