Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Magical Magnet lekset - 56 delar - byggset med magneter

De magnetiska byggsatserna från Magical Magnet uppmuntrar barnen till kreativ lek med färgglada magnetiska former och klossar. Barnen skapar sina egna kreativa strukturer och skapelser med hjälp av magneterna. Att leka och bygga med magnetiska byggklossar uppmuntrar till kreativ lek, utmanar barnets koordinationsförmågor och bidrar till många timmars rolig och utvecklande lek.

Vårt lågpris: 364:-
I lager
SKU
08192-16
   

Bygg spännande figurer i olika färger med det magnetiska leksetet från Magical Magnet! Detta är ett byggset som låter kreativiteten flöda fritt och hjälper till att främja den intellektuella utvecklingen. Lekmöjligheterna är oändliga och de 56 färgglada delarna kan mixas och matchas precis hur du vill.

Magnetiska byggsatser blir allt vanligare bland förskolor då de uppmanar barnen till att utveckla sitt kreativa tänkande.

Innehåll:

  • 56 delar

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4-8 år
Mer information
ModellA2788-7056
EAN7040698713755
VarumärkeMagical Magnet
Ålder4-8
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.