Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Lekstugor, tillbehör för lekstugor og tält

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder

25 artiklar

per page

Lekstuga i plast med tillbehör och möbler, pop-up tält och lektält.

Låt barnen styra i sitt eget hus i trädgården, oavsett om det är en stor lekstuga eller ett sött litet tält. Flera av lekhusen har roliga funktioner och där vissa har slagdörr och fönsterluckor, andra har kök och fungerande dörrklocka. Kanske har du tur och bjuds på kaffe som kan drickas på bänken utanför, eller en festmåltid som tillagas i uteköket?

Det finns inget bättre ställe än sitt hem, och de små kommer att älska att ha sin egen lekstuga i plast där de kan skapa sitt eget lilla hem. Lekhusen för barn är inspirerade av riktiga hem med kök, vardagsrum och kanske till och med ett litet loft där du kan dra dig tillbaka. Bygg ut lekstugan med möbler, utekök, trädgård och bänkar. Eller vad sägs om rinnande vatten med hjälp av en vattentank, en dörrklocka när du väntar gäster eller blomlådor för att göra det extra snyggt. Använd lekhusen ute eller inne, som erbjuder många möjligheter i sig, men de kan också byggas ut så att barnet kan sätta sin alldeles egna prägel på sitt lilla hem i trädgården!

Om du letar efter något som tar lite mindre plats och som du vill förvara inomhus, kan ett tält vara perfekt. Sätt upp en tipi mitt i vardagsrummet och bjud in vänner eller gosedjur på en rolig övernattning. Eller låt barnen välja ett tält med motiv och design från sin favorit-barnprogram eller film, där karaktärerna barnen känner väl blir en stor del av upplevelsen.

Lekhusen i plast är rejäla, UV-behandlade för bättre hållbarhet och för att de ska behålla sin färg längre. Lekhusen kan förvaras utomhus, men snö, kyla och is kan påverka deras hållbarhet.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.