Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Black Deals avslutas om:

LEGO Technic Power Functions Control+

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Ålder

Byggsatserna från LEGO Technic Power Functions och LEGO Technic Control+ vaknar till liv och får kraft. Med motorer, batterier, ljus och andra egenskaper kan du ta dina LEGO Technic modeller till nästa nivå. Byggsatserna som är kompatibla med LEGO Power Functions kommer med markering på lådan.

LEGO Technic Control plus tar byggstunderna till en helt ny nivå och låter dig kontrollera dina byggsatser direkt i smarttelefonen. Med Control + kommer nya spännade möjligheter som autentiska ljudeffekter och mycket mer. Satserna som är kompatibla med LEGO Technic Control + är markerade.

Byggseten från LEGO Technic Power Functions och LEGO Technic Control+ kommer till liv och är motoriserade. Med motorer, batterilådor, ljuskablar och brytare får du fart på dina LEGO Technic-modeller. Byggseten som är kompatibla med LEGO Power Functions är märkta. LEGO Technic Control plus tar byggandet till en helt ny nivå och låter dig styra ditt Technic byggset direkt från din smartphone. Med Control + kommer nya, spännande möjligheter som autentiska ljud, utmaningar, kontrollmöjligheter och realtidsdata från modellen. Byggseten som är kompatibla med LEGO Technic Control+ är märkta.

Barn och vuxna kan fjärrstyra utvalda Technic-fordon, med rörelse, funktioner och ljud. Appen låser upp en värld av realistiska och exklusiva funktioner, samt tar emot livedata från fordonet direkt tillbaka till appen!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.