Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Medlemserbjudande 1 479,75 25%
Vårt lågpris: 1 973:-
I lager
SKU
01192-49
   

Hylla en ikon inom ingenjörskonsten med LEGO® Technic modellen 42096 Porsche 911 RSR. Den här autentiska bilmodellen har utvecklats i samarbete med Porsche och fångar fordonets kraftfulla design med skarpa linjer och aerodynamiska detaljer, som en vinge med ”swan neck”-fästen, förlängd diffuser baktill och specialdesignade sidospeglar. Bilen har funktioner som en synlig och fungerande differentialväxel, individuell fjädring och en sexcylindrig boxermotor med rörliga kolvar framför bakaxeln.

Invändigt finns en radarskärm, fungerande styrning, brandsläckningssystem och till och med en karta över racingbanan Laguna Seca tryckt på förardörren. Svarta fälgar med ekrar, realistiska fram- och baklyktor och en autentisk färgskala i vitt, rött och svart med klistermärken är pricken över i på den här grymma LEGO Technic modellen av Porsche 911 RSR, som passar perfekt att visa upp hemma eller på kontoret!

  • Porsche 911 RSR-modell med mängder av realistiska detaljer som en vinge med ”swan neck”-fästen, förlängd diffuser baktill och aerodynamiska sidospeglar, samt svarta fälgar med ekrar och realistiska fram- och baklyktor. Modellen har dessutom en detaljerad cockpit, fungerande differentialväxel, individuell fjädring och en sexcylindrig boxermotor med rörliga kolvar framför bakaxeln.
  • Den här samlarbilmodellen har även en autentisk färgskala i vitt, rött och svart och ett klistermärkesark för extra detaljer.
  • Öppna dörrarna för att komma åt insidan med realistiska detaljer som en radarskärm, fungerande styrning, brandsläckningssystem och en karta över racerbanan Laguna Seca tryckt på förardörren. 
  • Kolla in den sexcylindriga boxermotorn med rörliga kolvar.
  • Den här LEGO® Technic modellen har utformats för att ge en givande och fördjupande byggupplevelse.
  • LEGO® Technic set har autentiska rörelser och mekanismer som inviger unga LEGO byggare i teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt.

Detaljer:

  • Mått: LEGO Porsche 911 RSR är  13 cm hög, 50 cm lång och 20 cm bred.
  • Antal bitar: 1580
  • Rek.ålder: från 10 år
Mer information
Modell42096
EAN5702016369878
VarumärkeLEGO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.