Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage förvaringslåda flicka - gul

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 218:-
I lager
SKU
05182-14
   

Att städa blir så mycket roligare när leksakerna förvaras i denna söta låda från LEGO. Förvaringslådan är en större version av de klassiska legofigurernas huvud och har den klassiska gula LEGO-färgen. Produkterna från LEGO Storage är tillverkade i slitstarka material och kan staplas och byggas ihop med varandra så att du kan låta fantasin flöda fritt, även när det gäller förvaring.

  • Mått: 27 cm hög, 24 cm bred
  • Material: Plast-polypen (PP)
  • BPA- och Ftalat-fri
  • CE-märkt
Mer information
Modell4032
EAN5711938030209
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.