Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Spana in våra BLACK DEALS

LEGO Storage desk drawer 8 med två lådor - Dark Stone Grey

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 350:-
I lager
SKU
03202-84
   

Med denna roliga LEGO Storage lådan med två lådor, har du god plats till att förvara leksaker, LEGO-klossar, kontorsmaterial och mycket mer. Den lätt tillgängliga förvaringslösningen har 8 stora knoppar, som kan kopplas ihop med andra LEGO Storage Desk Drawer, så att du kan anpassa dig till vilket rum du än måtte vara i eller vilka färger du än måtte blanda.

Detaljer:

  • Mått: 17 x 50 x 25 cm (HxBxD)
  • Material: Plast-polypen (PP) BPA- och Ftalatfri
  • CE-märkt
  • Färg: Dark Stone Grey
Mer information
Modell40061754
EAN5711938034306
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.