Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

LEGO Storage Desk Drawer 4 bricks - förvaring med 1 låda - 16 x 16 cm - Bright red

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 186:-
I lager
SKU
02192-88
   

Denna snygga LEGO Storage Desk Drawer 4 bricks förvaringslåda i rött har en utdragbar låda med gott om plats för förvaring av små leksaker, LEGO-klossar, kontorsmaterial och eller annat. Den lättillgängliga förvaringslådan har 4 stora knoppar som gör det enkelt att bygga ihop den med andra lådor från samma LEGO Storage-serie. På så sätt kan du anpassa förvaringslösningen till vilket rum eller kontor som helst, samt blanda olika färger och lådor från LEGO Storage-serien precis hur du vill.

  • Slitstarkt LEGO-block för förvaring
  • Levereras med 1 utdragbar låda
  • Kan staplas med andra LEGO Storage Desk lådor

Innehåller:

  •  LEGO Storage Desk Drawer 4 bricks - förvaring med 1 låda

Detaljer:

  • Mått: 16 x 16 x 11 (LxBxH)
  • Färg: Bright Red
  • Material: plast-polypen (PP)
  • BPA-, PVC- och ftalatfri CE-märkt

OBS: Det finns flera LEGO Storage-serier i olika storlekar som inte alltid kan staplas med varandra.

Mer information
Modell40201730
EAN5711938032067
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.