Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Storage brick 8 - Dark Stone Grey

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 274:-
I lager
SKU
03202-83
   

Låt barnen städa samtidigt som de har det roligt och leker med dessa förvaringslådor. De överdimensionerade LEGO-klossarna är tillverkade för att kunna staplas på varandra, precis som den ursprungliga LEGO-klossen. Så du kan dekorera, leka, bygga, forma och det kul med förvaringslådorna.

Detaljer:

  • Mått: 50 x 25 x 18 cm
  • Material: Polypropylen (PP) BPA- och Ftalatfri
  • Ingen PVC
  • Färg. Dark Stone Grey

Mer information
Modell40041754
EAN5711938034283
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.