Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Storage Brick 4 - förvaringslåda med lock - 25 x 25 cm - dark stone grey

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 206:-
I lager
SKU
03202-81
   

Låt barnen städa med ett leende och samla sina leksaker i denna mörkgrå Brick 4 förvaringslåda från Lego Storage. Dessa överdimensionerade LEGO-klossar är designade för att staplas på varandra, precis som de ursprungliga LEGO-klossarna. Förvaringslösningen är både dekorativ och smart och du kan  inreda, leka, bygga, forma och ha kul med lådorna, samt hålla leksakerna sorterade genom att använda dem för förvaring.

Den lättillgängliga förvaringslösningen har 4 stora knoppar som gör det enkelt att kombinera den med andra lådor från samma LEGO Storage-serie. På så sätt kan du anpassa förvaringen till vilket rum som helst, samt blanda olika färger och lådor från LEGO Storage Brick-serien.

  • Tålig LEGO-kloss för förvaring
  • Lock ingår
  • Kan staplas på andra LEGO Storage Brick klossar

Innehåller:

  • 1 LEGO Storage Brick 4 låda

Detaljer:

  • Mått: 25 x 25 x 18 cm (LxBxH)
  • Material: Polypropylen (PP)
  • BPA- och Ftalat-fri
  • Färg: mörkgrå

 Obs: Det finns flera LEGO Storage-serier i olika storlekar som inte alltid kan staplas på varandra.

Mer information
Modell40031754
EAN5711938034276
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.