Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Storage Brick 4 - Bright Yellow

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 185:-
I lager
SKU
03202-80
   

En praktisk och lekfull förvaringslåda i en härlig gul färg, utformad som en klassisk legokloss med 4 knoppar på ovansidan. Perfekt att förvara legobitar eller andra små leksaker i. Skapa ordning och reda i barnrummet och få dessutom en fin inredningsdetalj att vila ögonen på. Mixa och matcha med andra färger och varianter för en skräddarsydd förvaring i barnrummet.

Innehåll:

  • LEGO Storage Brick 4 Förvaring med 4 knoppar - Bright Yellow

Detaljer:

  • Mått: 250 x 250 x 180 mm
  • Material: Polypropylen (PP)
  • BPA- och Ftalat-fri
  • Fri från PVC
  • Färg: Bright Yellow
Mer information
Modell40031732
EAN5706773400324
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.